4 april 2022

OKQ8 söker Corporate Brand Manager


Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? 

Vi arbetar aktivt för omställningen till ett fossilfritt samhälle genom att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Nu har vi ett spännande och roligt vikariat att erbjuda i rollen som Corporate Brand Manager.

Som Corporate Brand Manager arbetar du bolagsövergripande och ansvarar för att säkerställa enhetliga och starka varumärken inom SE och DK med särskilt fokus på hållbarhet. I rollen ingår även att stödja bolagets affärsområden att skapa enhetlig och stringent kommunikation, visuellt såväl som kommunikativt, så att de går i linje med beslutade varumärkesstrategier. Målet är att stärka varumärket så att det speglar de faktiska ambitionerna i en hållbar omställning.

Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Brand management samtliga varumärken
  • Grafisk identitet, inklusive logotyper och varumärkesarkitektur
  • Hållbarhet i kommunikationen enligt fastställd strategi
  • Samverkan med konceptansvariga för kunderbjudanden
  • Leda utvalda projekt med varumärkesfokus

Vi söker

  • Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kommunikation eller annan relevant inriktning. Du har minst fem års erfarenhet och har gedigen kunskap inom området. Du har ett starkt eget driv och får saker och ting att hända samt erfarenhet av att samarbeta i en matrisorganisation. Du tar snabbt till dig nya uppgifter, är kommunikativ och stark på att projektleda. Du har öga för detaljer och förståelse för grafisk formgivning. Du har en mycket god känsla för det svenska språket, behärskar väl engelska och det är ett plus om du förstår danska.
  • Utöver ett spännande jobb så kommer du tillhöra ett härligt team på fem personer, som brinner för sina uppgifter och att bidra till utvecklingen av ett varumärke som i allt högre grad kopplas till en hållbar omställning. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm och vi har ett flexibelt förhållningssätt till var vi jobbar, utifrån vad jobbet kräver.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta rekryterande chef Karin Hellgren på karin.hellgren@okq8.se

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Läs mer om tjänsten och ansök här