1 juni 2016

När MiS mötte MFG

Daniel Bartnik
Oväntat loppismöte

Förra helgen anordnade Marknadsföreningen i Stockholm en loppis på Elite Hotel Arcadia i Stockholms innerstad. Besökare trillade in undan för undan och allt var frid och fröjd, ända tills de helt oväntat stötte på Daniel Bartnik, styrelsemedlem, kassör och organisatör på Marknadsföreningen på Gotland.
Skämt å sido var det ett mycket trevlig återseende, då MiS vd Francesca och Daniel mötts vid tidigare tillfälle och genast kände igen varandra. Senast sågs de faktiskt i Almedalen förra året. Vi passar på att ta ett par ord med Daniel för att höra mer om Stockholmsbesöket och vad som är på gång hos MFG och hur de förvaltar sin utmärkelse Årets marknadsförening 2014.
– Jag och min fru var i Stockholm över helgen för att bara ta det lugnt, strosa och umgås med vänner som bor där. Stockholm bjöd på några riktigt härliga försommardagar.
– Att vi stötte på MiS på deras loppis på hotellet var lika oväntat som trevligt. Jag och Francesca träffades under Almedalsveckan 2015 så det var också trevligt att se ett bekant ansikte. Att anordna en loppis är något som vi i Marknadsföreningen på Gotland inte har pratat om, i alla fall inte under min tid i föreningen. Men jag tycker det är en kul idé och det är också ett bra sätt att synas på. Jag ska ta upp idén på nästa styrelsemöte.
– Just nu planerar vi i Marknadsföreningen på Gotland ett evenemang som vi ska ha tillsammans med MiS under Almedalsveckan. Detaljerna spikas inom kort. Det kommer att bli minst lika bra som förra året då vi bland annat tilldelades priset som Årets marknadsförening 2014 av Sveriges Marknadsförbund. Vi välkomnar medlemmar i MiS och även medlemmar från andra marknadsföreningar runt om i Sverige som finns på plats under Almedalsveckan till detta event. Håll utkik efter mer information och inbjudan.
_________
TIPS: Missa inte Sveriges Marknadsförbunds olika event under Almedalsveckan i år