3 februari 2015

MIX har medlemmarnas önskemål i fokus

annikawiberg_gavelborgHej Annika Wiberg, ordförande i MIX Marknadsföreningen Gävleborg! Berätta, vem är du?
– Jag sitter som ordförande sedan 1 år tillbaka i MIX Marknadsföreningen Gävleborg. Jag driver sedan snart 10 år tillbaka företaget Marknadsskaparna AB. Jobbar främst med marknadsföring, event och mässor.
Varför är du aktiv inom Marknadsföreningen?
– Att nätverka är en självklarhet för mig, jag brukar säga att jag skulle nog inte fortfarande vara företagare om jag inte hade nätverkat och på så sätt hittat mina kunder och samarbetspartner. Det är den största anledningen till att jag är medlem i MIX.
– Övriga anledningar är den mycket bra mixen vi har av företag, både soloföretagare och riktigt stora företag som exempelvis Sandvik och Telia. Och all den energi och inspiration jag får på våra träffar.
Berätta lite om MIX i Gävleborg, vad utmärker er?
– I föreningen MIX har vi verkligen våra medlemmar i fokus, vi lyssnar alltid in vad de har för önskemål. Vi är idag lite drygt 200 medlemmar och våra stående träffar är ett frukostmöte sista fredagen varje månad (utom juni, juli och december).
– Vi brukar ha mellan 80-100 stycken gäster på våra träffar, vilket känns jättekul! Vi har haft förmånen att ha riktigt bra föreläsare hos oss, som Jan Gunnarsson och Lisa Ekström bara för att nämna ett par.
– Med våra frukostmöten vill vi ge våra medlemmar energi, inspiration och även kunskap.
Vilka aktiviteter har ni på gång härnäst?
– Nästa frukostmöte har vi den 27 februari och då kommer entreprenören Anders Wiman, vars föreläsningar enligt honom själv har sin utgångspunkt i mina egna upplevelser, erfarenheter, framgångar och misslyckanden som entreprenör, ledare, pappa och människa.
Läs mer om MiX och deras aktiviteter på deras hemsida!
Vill din förening eller företag som är medlemmar bli intervjuad? Kontakta info@mis.se