24 januari 2017

Milano närmar sig

”Nu håller vi som bäst på att göra färdigt programmet för vår medlemsresan till Milano”, berättar Sveriges Marknadsförbunds vd, Francesca O’Brien Apelgren.
Snart lyfter SAS-planet mot Milano. Foto: SAS
Snart lyfter SAS-planet mot Milano. Foto: SAS

.
Vi lyfter från Arlanda med SAS torsdagen den 20 april klockan 09:25 och landar i Milano knappt tre timmar senare.
Vårt hotell, trivsamma fyrstjärniga Doria Grand Hotel, är inrett i sekelskiftesstil och ligger mitt i stadens kommersiella centrum, i närheten av Centralstationen med promenadavstånd till shoppinggatan Corso Buenos Aires. På några minuter med tunnelbanan når man både Domen och Gallerian Vittori Emanuel.
När vi installerat oss på våra rum, är det dags för en första, gemensam lunch i ett vårsoligt Milano. Se följer några dagar fyllda av intressanta studiebesök, kulturella upplevelser och kulinariska njutningar. Självklart också med en del egen tid för shopping och lite vila.
Söndagen den 23 april är det dags för hemfärd.
”När vi landar på Arlanda igen, kommer vi att vara fulla av intryck och inspiration”, lovar Francesca O’Brien Apelgren, som inom kort kan avslöja vilka företag och sevärdheter vi kommer att besöka.
Kostnaden per person för flyg, hotell och frukost kommer att bli ca 6 500 kronor i delat dubbelrum (pris för enkelrum ca 7 700 kronor). Program och priser för utfärder och studiebesök återkommer vi till. Delvis är de också beroende på hur många som följer med. Ju fler resenärer, desto lägre kostnad per person.
Vill du redan nu anmäla ditt intresse, maila till info@svemarknad.se