26 oktober 2017

MiH och IHM startar akademi tillsammans

Markadsföreningen i Halmstad gör gemensam sak med IHM Business School för kompetensförsörjning, utbildning och utveckling av näringslivet i Halland. Tillsammans startar man nu MiH Academy by IHM Business School.

Canita Dagård, vd MiH, Henrik Jönsson, IHM och Anders Göransson, ordförande i MiH är initiativtagare till den nya akademien.
Canita Dagård, vd MiH, Henrik Jönsson, IHM och Anders Göransson, ordförande i MiH är initiativtagare till den nya akademien.

De första fem utbildningarna startar 2018: Företagsledarprogram, Utvecklande Ledarskap, Dynamic Sales, Digital Marketing samt ett High Potential program.
MiH har under många år samarbetat med IHM. Årets Marknadsförare i Halland har tilldelats ett stipendium på utbildning iGöteborg, Malmö eller Stockholm. Responsen har varit mycket god sedan första stipendiet som tilldelades MTA Bygg- & Anläggning till förra Årets Marknadsförare i Halland, SIA Glass.
”Vi är så stolta och glada att vi tillsammans med IHM startar en Academy, som på många plan kan utveckla och stärka näringslivet i Halland. Utbildningarna skapar möjlighet till ännu fler högpresterande bolag och individer som vill stanna kvar i Halland”, säger Canita Dagård VD Marknadsföreningen i Halland.
”Marknadsföreningen är den naturliga samarbetspartnern för oss. De som går utbildningarna blir diplomerade eller certifierade och får ett erkännande att man både kan och vill utveckla sig och sin affär”, säger
, IHM.