1 februari 2022

Medlemsintervju Lina Hård, Coeli

Lina Hård, marknadschef Coeli

Lina, du arbetar som marknadschef på Coeli; vad är roligast i det uppdraget?

Det roligaste med detta uppdrag förutom alla härliga kollegor är att vi är i en stark expansionsfas. Vi utmanar och växer i en spännande bransch som tidigare setts som lite stel. Jag vill ruska om finansbranschen och göra den tillgänglig för alla. Vi ser allt fler kvinnliga investerare vilket är jättekul och vi vill öka på den andelen än mer i branschen och ge förutsättningar för fler kvinnor i förarsätet för sin ekonomi. Vår satsning och synsätt på hållbarhet känns också viktigt och spännande.

Kan du berätta lite kort om Coelis USPar?

Vi är ett finanshus som vänder sig både till privatpersoner och entreprenörer som vill ha hjälp att placera sitt kapital och till professionella investerare. Vi investerar tillsammans med kunderna och väljer mycket omsorgsfullt vad vi satsar på utifrån avkastningspotential. Vi erbjuder dessutom olika tillgångsslag som onoterade bolag, fastigheter mm som annars kan vara svårt att få tillgång till som privatkund. Vi är tajta med våra kunder och är alltid tillgängliga – det gillar jag. Vi tar hand om kunderna och deras kapital på samma sätt som vårt eget. I princip alla våra nya kunder kommer via rekommendationer från redan befintliga kunder. Det är ett bra betyg!

Vilka frågor ligger på ditt bord under året?

En stark varumärkesresa, ny hemsida samt många spännande aktiviteter och event tillsammans med våra kunder.

I dessa FHM tider; var hämtar du ny energi och kunskap?

Inspirerande och utbildande föreläsningar/webinar, trendspaningar och padel. Och jag kan bli bättre på att prioritera alla tre!

Sen är jag bortskämd med ett företag som har en väldigt varm och entreprenöriell företagskultur, med människan i fokus. Det ger mig energi varje dag.

Något speciellt som du kommer att ta del av i Sveriges Marknadsförbunds utbud i närtid?

I mars blir det Marknadstrender 2022 samt kursen Ökade informationskrav. Det ska bli spännande och lärorikt.

Coeli är en svensk kapitalförvaltare som förvaltar cirka 40 miljarder kronor. Coeli har funnits sedan 1994 och har cirka 100 anställda.