7 juni 2022

Marknadskoordinator till Stockholmsmässan

Gillar du att vara centrum och hålla dig uppdaterad vad som händer hos oss på Stockholmsmässan? Då är det dig vi söker för ett uppdrag fram till årsskiftet.

I rollen som Marknadskoordinator kommer du att arbeta med marknadsföringsinsatser för Stockholmsmässan där du kommer att vara ett stöd till Press & PR, Hållbarhetsavdelningen samt Stockholmsmässans erbjudande gällande kongresser och externa event.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av;

Sociala medier:

  • Skapa contentplan för Linkedin, Facebook, Instagram
  • Research, insamling fakta, söka bilder, redigera, fotografera, filma, skapa inlägg
  • Stötta mässorna genom att dela deras inlägg, skapa före, under, efter inlägg med fokus Stockholmsmässan.

Hemsidan/Sitecore:

  • Uppdatera eventkalendern
  • Byta ut banner och lägga in nyheter på startsidan
  • Lägga in protokoll från styrelse samt verksamhetsmöten
  • Uppdatera allmänna villkor, hållbarhetssidorna, Arrangörsidorna
  • Uppdatera generella artiklar hemsidan

Din profil

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring och har minst tre års dokumenterad erfarenhet från liknade roller från marknadsavdelning och/eller kommunikationsbyrå. Du har erfarenhet av att ha arbetat med strategisk planering och har operativt genomfört kampanjer med målsättning att öka engagemang, driva trafik och skapa konvertering. Du har mycket goda kunskaper i de relevanta programmen och verktygen som krävs för att skapa, publicera och analysera aktiviteter i digitala kanaler. Vidare har du en god förståelse för kundinsikter och varumärkesutveckling. Du kommunicerar obehindrat i såväl svenska som engelska och är van att producera innehåll, såsom rörligt material, bilder, texter och kampanjer till de olika digitala kanalerna samt publicera och följa upp.

Du beskriver dig själv som en mål-och resultatorienterad person som tar stort ansvar, har en analytisk förmåga samtidigt som du är kreativ. Du är en naturlig inspiratör som motiverar och delar med dig med av dina kunskaper och erfarenheter. Du trivs bäst att arbeta i projektform samtidigt som du är van att arbeta självständigt och är en god lagspelare.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och utgår från Stockholmsmässans kontor i Älvsjö. Om du tycker att tjänsten låter intressant ansök enkelt med ditt CV via länken, du behöver inte bifoga något personligt brev. För att få så mycket fakta som möjligt om dig kommer du att få svara på urvalsfrågor samt göra arbetspsykologiska tester innan vi kallar till intervju, eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Sandra Pettersson. Vi ser fram emot din ansökan.

Läs mer och ansök här