9 september 2021

Lyllos alla talare på Tendensdagen som får en gåvopåse från Cranberry Corner!

Lisa Brandt Cranberry Corner

Cranberry Corner- vår samarbetspartner firar 10 års jubileum


Tänk Lisa; nu är det 10 år sedan du bytte spår från att vara anställd till att starta eget. Berätta!

Ja, det är ju helt otroligt så fort tiden går. Jag anade nog att det skulle vara så, då för tio år sedan. Jag hade alltid haft en dröm om att en gång starta något eget, exakt vad var jag inte helt klar med. På min väg till jobbet på Riksteatern passerade jag varje dag en lokal som jag först bara tänkte att den var som klippt och skuren för att ha en butik i. Efter några veckor var jag själv så kär i tanken på en butik, så jag tog mod till mig att ringa hyresvärden för att höra mig för om lokalen. Det gav ju ett lite nyktert uppvaknande när jag insåg att lokalhyror inte var samma sak som en vanlig hyra. Men jag var redan så fast i tanken och jag minns att jag då tänkte att ”någon gång i livet” inte går att skjuta upp så mycket mer och om jag verkligen vill det så är det nu jag ska våga språnget. Ja på den vägen är det….

Tendensdagens talare genom åren har blivit bortskämda med fina gåvopåsar från Cranberry Corner

Grattis till 10-årsjubileet av Cranberry Corner.
Vad är du mest stolt över?

Ha, ha… Får jag säga att jag har överlevt?! Det kan ju låta lite väl basalt men jag är så otroligt stolt över att vi klarat av ombyggnader, vägavstängningar, förändrade köpbeteenden, extremväder och pandemier. Vi är här och starkare än någonsin. Men jag blir också så otroligt glad för alla fina möten och spontana beröm vi får från våra kunder varje dag. Det är härligt att höra och se kunder komma till oss och bara trivas.

Hur kommer du att fira?

Det blev ju en glädjens dag häromdagen när jag hörde på nyheterna om att de häver taket för allmäna sammankomster den 29 september. Vi fyller år den 30 september, så då kommer vi bjuda in alla våra kunder till en efterlängtad kväll med bubbel, erbjudanden och kanske en och annan överraskning.

Tendensdagen närmar sig och alla talare genom åren har blivit bortskämda med fina gåvopåsar från din butik.
Blir dem det även i år?

Självklart! Det har alltid varit så roligt att få ha haft förmånen att få vara med att tacka för att alla föreläsare delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Det har varit lite kul att försöka klura ut någonting som kanske passar alldeles särskilt bra till Tendensdagens tema. Men i år tänkte jag nog plocka ihop några av våra kunders favoriter – en lite extra god goodiebag.

Kommer vi att få se dig på Tendensdagen 21 oktober på Folkoperan?

Absolut! Det blir inte så ofta som jag numera har möjlighet att fylla på med kunskaper och inspiration och kanske alldeles särskilt i år så hungrar man efter att få komma iväg och byta miljö. Men jag måste verkligen ge en eloge till hur fint det funkade förra året med tendensdag på distans. Jag dukade upp med lite kaffe och kopplade upp mig. Kommer göra samma sak även denna eftermiddag.

Hur skulle du vilja beskriva din butik för de som ännu inte har hittat till dig?

Om vi inte har träffats ännu så börjar vi med att säga hej! Vad roligt att du hittat till oss. Eller ja, kanske inte riktigt än, men när du har läst klart den här sidan så tror vi att det inte dröjer länge till. För nästa gång du har vägarna förbi Mörby Centrum tycker vi du gör rätt i att göra ett frivarv i rondellen och komma bort till oss i hörnet på Svärdvägen. Precis där ligger nämligen vår butik. Och varför skulle du göra det då? Jo, för i hela 10 år har vi inspirerat, möblerat och dekorerat hem runt om i hela Danderyd. Hela Sverige till och med (vi har en sån där webbshop också för den som föredrar att göra sina ärenden online). Framförallt har vi försett nyfikna kunder med fina möbler och inredningsdetaljer, sökande kunder med lösningar för både hem och trädgård, finsmakande kunder med delikatesser, fredagsglada kunder med den perfekta gå-bort-presenten, spontankunder med sakerna de inte visste att de behövde och inspirationstörstande kunder med… ja, inspiration. Efter så här många år hemma på din gata i stan så är vi rätt säkra på att vi har minst någonting som faller dig i smaken. Oavsett om det är en kruka, en kudde, ljus eller chokladdoppad lakrits. Ja, vår hörna har helt enkelt det mesta av det bästa. Varmt välkommen oavsett om vi är gamla bekanta eller nya vänner.
Cranberry Corner