12 september 2022

Linda, varmt välkommen till oss på Sveriges Marknadsförbund!

Linda Hallberg, ny medarbetare för Sveriges Marknadsförbund i Göteborg.

Linda Hallberg

Linda, varmt välkommen! Vad blir dina arbetsuppgifter?

Tusen tack jag ser så framemot att få bli en del av ert team. Mina huvudsysslor kommer vara att jobba med och utveckla förbundets sociala medier såsom Facebook, Instagram och Linkedin, genom att skriva och producera content. Jag kommer även vara med och projektleda två stora event i Göteborg för dels redan befintliga medlemmar i Sveriges Marknadsförbund men naturligtvis också för personer och företag i Göteborgs näringsliv. Jag kommer helt enkelt representera Sveriges Marknadsförbund i min hemmastad.

Du har arbetat många år med marknadsföring, kommunikation, medier och events. Vad är det som driver dig?

Att möta olika människor med olika befattning inom varierande branscher är något utav det roligaste jag vet. Det är så otroligt utvecklande att nätverka och lära av människor som har andra kompetenser än man själv har. Att sedan kunna förmedla kontakter till sina kunder som de har nytta av i sin profession får mig att älska den här typen av jobb. Svårt att tänka mig något roligare. Det är det som driver mig dagligen.

När du inte jobbar. Hur kopplar du då av?

Utöver jobbet som ofta flyter ihop med fritiden så spelar jag så mycket golf jag hinner, med fördel i Fjällbacka och under den lite kallare delen av året njuter jag gärna av snowboardåkning i fjällen eller alperna. Jag älskar att resa och upptäcka nya platser i världen och när man får med sig hela familjen på något eller allt av detta så känns livet komplett.

Kommer medlemmarna att få träffa dig på Tendensdagen?

Självklart! Jag ser så mycket fram emot Tendensdagen och att få möta alla härliga medlemmar på plats i Stockholm.