17 oktober 2012

Hej Anna Sjöberg – moderator på Tendensdagen 2012!

Anna Sjöberg är VD på reklambyrån TOL – Tackolov och moderator på Tendensdagen 2012.  Anna har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och alla de utmaningar som finns i att bygga starka kundrelationer. Vi är väldigt glada över att Anna tagit sig an uppgiften att guida oss genom dagen och bad henne om några tips:

Vad ser du fram emot speciellt under dagen?
Att bli inspirerad!  Sammantaget tror jag föreläsarna kommer att ge oss alla en bra bild av vad som egentligen krävs för att bygga långvariga relationer.
Vem kommer du att lyssna lite extra på av talarna?
Tim Wragg om ”Ideals- the ultimate growth driver”. Men jag ser även fram emot de fyra casen, Scott Bedbury och Katarina Graffman, eftersom jag vurmar lite extra för de mer emotionella ingångarna när det gäller relationer. Jag är övertygad om att det är avgörande för om man kommer att lyckas eller inte.
Vad har du själv för tips för att skapa långvariga relationer till kunder?
Vi människor är idag mer informationsbelastade, ombytligare och genomskådande än någonsin tidigare. Vi öppnar bara örat när vi verkligen vill höra och berörs bara när det som sägs verkligen känns äkta. För att ett varumärke ska lyckas bli intressant nog att vinna marknadsandelar, kunder och affärer räcker det inte längre med att vara starkt. Det behövs något mer för att vinna kundernas hjärtan. Det behövs ”det där lilla extra” som gör att att jag vill stanna kvar och jag vill kalla det för karisma. Ett karismatiskt varumärke har precis som en karismatisk människa flera egenskaper som är svåra att sätta fingret på, men jag tror att det viktigaste av allt är att vara sann och att kunna leva upp till det man lovar. Och gärna ge den där lilla extra omtanken som gör att man känner sig speciell och utvald.
Förutom talarprogrammet, har du något annat bra tips till de deltagare som vill bygga nya relationer på dagen?
Att vara öppna och nyfikna och prata med varandra. Lite ”speed dating” är aldrig fel.
Träffa Anna och en rad andra spännande människor på Tendensdagen den 25 oktober. Här anmäler du dig.