17 februari 2022

Hammer & Hanborg söker Digital Channel Manager till Envirotainer

Hammer Hanborg

Vill du arbeta på ett snabbväxande svenskt företag med global räckvidd?
Vill du jobba med något som gör skillnad för patienter över hela världen? Läs mer om rollen som Digital Channel Manager!

Får du energi av, och motiveras du av, att arbeta i en innovativ miljö där ambitionen och tempot är högt? Är du grym på digital kommunikation och alltid intresserad av nya sätt att nå ut på? Ja, då ska du fortsätta läsa.

Envirotainer är den obestridda globala marknadsledaren inom säkra kylkedjelösningar för transport av läkemedel och som Digital Channel Manager kommer du att bli en del av ett team av superskickliga marknadsförare, för närvarande baserade i Stockholm och Singapore.

Som Digital Channel Manager på Envirotainer är du en del av marknads- och kommunikationsteamet som ansvarar för företags- och marknadskommunikation i alla kanaler. Tre av de i teamet sitter på huvudkontoret i Stockholm, två personer är baserade i Singapore. I rollen som Digital Channel Manager är du övergripande ansvarig för företagets digitala närvaro. Du kommer att förvalta och utveckla befintliga lösningar samtidigt som du kommer att ansvara för utveckling och implementering av nya kommunikationskanaler och -lösningar.

Som Digital Channel Manager kommer du att:

  • Planera och hantera Envirotainers digitala kommunikation utifrån mål och strategier i den övergripande affärsplanen.
  • Definiera mål och nyckeltal för onlinenärvaro.
  • Möta kraven och driva utvecklingen av Envirotainers globala webbplats med avseende på funktionalitet, struktur, navigering och UX.
  • Kontinuerlig förbättra användarupplevelsen på alla onlinekanaler.
  • Ansvara för den övergripande kvaliteten på innehållet i de externa webb- och sociala mediekanalerna.
  • Ansvara för innehållsflödet på webbplatsen (höjdpunkter och toppnyheter) och i sociala mediekanaler.
  • Ansvara för kommunikationsplanen för sociala medier.
  • Vara ansvarig för SEO, Google Analytics och AdWords.
  • Omvärldsbevaka och säkerställa att nya digitala kommunikations- och tekniktrender utvärderas och integreras i arbetssätt.

Om dig

Vi tror att du har ett stort intresse, affärsmannaskap och förståelse för hur digital kommunikation stödjer verksamheten. Du kan översätta insikter till konkret strategi. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta med en stor variation av människor och kan skapa starka interna kontakter med olika intressenter. Du är strategisk, analytisk och har en ”can do” attityd.

Du har förmågan att arbeta i en internationell miljö med olika kulturer som kräver lyhördhet, respekt och diplomati. Naturligtvis har du dokumenterad erfarenhet av, och intresse och kunskap i digital kommunikation.

Bra att veta

Det är en tillsvidareanställning på heltid, baserad på Envirotainers huvudkontor i Rotebro, Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta på distans en eller ett par dagar i veckan.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Envirotainer AB

Envirotainer är den obestridda globala marknadsledaren inom säkra kylkedjelösningar för transport av läkemedel. Bolaget utvecklar, tillverkar och erbjuder leasing av innovativa containerlösningar, inklusive validering, support och service, för läkemedelsprodukter som kräver en kontrollerad miljö. Tack vare en verkligt global närvaro med världens största aktiva containerflotta, det mest omfattande nätverket och mer än 35 års branschexpertis, kan Envirotainer möta kundernas behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från vilken plats som helst till vilken destination som helst. Företaget verkar genom ett öppet, globalt nätverk av flygbolag, speditörer och kurirer och huvudkontoret ligger i Rotebro, Stockholm. För mer information, besök www.envirotainer.com

Hammer & Hanborg

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

Läs mer och ansök här