31 mars 2022

Executive Assistant till MAX Group CMO

Till MAX fortsatta expansion söker vi nu en Executive Assistant till MAX Group CMO med placering på kontoret i centrala Stockholm. Du säkerställer att CMO och marknadsavdelningen håller en kapacitet och support i världsklass. 

MAX erbjuder dig en spännande och expansiv tillväxtresa tillsammans med en hållbar värdegrund, högt engagemang och möjligheten att verkligen göra skillnad.

Ansvarsområden:

 • Assistera CMO i administrativa och operativa uppgifter
 • Kalenderhantering för CMO
 • Schemaläggning och planering av möten och mindre konferenser
 • Föra protokoll samt följa upp vid management- och teammöten, (teamet använder verktyget Stratsys)
 • Ansvara för marknadsavdelningens Teams-struktur och Sharepoint. 
 • Hantera marknadsavdelningens kontrakt inom Control Keeper (ett avtalshanteringssystem)
 • Administrativa HR-uppgifter
 • Fakturagodkännanden vid behov samt sammanställning av månadsrapporter
 • Ta hand om researrangemang för CMO, inklusive utläggsrapporter. 
 • Hantera och prioritera e-post och annan korrespondens.
 • Hantera externa affärskontakter för CMO
 • Stötta direktrapporterande till CMO (i mån av tid).
 • Hantera personliga frågor/uppgifter för CMO

Kvalifikationer och egenskaper

Du har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du har hanterat kalenderbokningar, mötessamordning, logistik, telefonkonferenser, researrangemang och resekostnader på managementnivå samt av att hantera e-postkorrespondens och prioritera objekt som behöver omedelbara åtgärder etc.

Du har god erfarenhet av att stötta management administrativt kring finansiella uppgifter, samt med HR administration samt en mycket god förmåga att ta protokoll och skriva ner actionpunkter vid möten.

Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt det är meriterande om du har erfarenhet från system som Opto, Insikt, Controlkeeper, Stratsys och Plandisc.

Rollen kräver att du är flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi tror att du har följande styrkor:

Du är välorganiserad, strukturerad och effektiv samt bra på att prioritera för att få de viktigaste sakerna gjorda först samt har hög integritet och gott omdöme.
Du är en problemlösare som identifierar och löser problem innan de blir ett problem.
Du är proaktiv och serviceinriktad med utmärkt kommunikationsförmåga samt har en hög arbetsbelastningskapacitet.
Du är stresstålig och flexibel med en positiv attityd, och tycker om att ge service i världsklass.

Om MAX Burgers

MAX är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1968 i Gällivare, som vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.
Redan 2008 började MAX klimatmärka menyn och klimatkompensera för alla utsläpp från lantbrukarens jord till gästens bord. Sedan 2018 har MAX en klimatpositiv meny, vilket innebär att företaget binder mer klimatgaser än hela värdekedjan släpper ut och samtidigt minskar utsläpp i linje med FN:s globala 1,5-gradersmål. Från 2006 har 7-10 procent av den årliga nettovinsten fördelats till fattigdomsbekämpning och 2009 bildades stiftelsen Rättvis Fördelning. Hittills har 301 miljoner kronor före skatt avsatts från MAX till stiftelsen Rättvis Fördelning. Kedjan har ca 180 restauranger, varav 134 i Sverige och sysselsätter ca 6000 medarbetare. MAX omsatte 3,9 miljarder kronor år 2019, varav 3,5 miljarder i Sverige.

Läs mer och sök tjänsten här