Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tema Nytt(igt): VÄRDIGT BLIR HÅLLBART! – Helsingborg

fredag, 28 april, 2017kl06:45 - 08:30

Vad som gör livet gott har intresserat människan i alla tider. Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin, något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett harmoniskt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt som nu. Våra hem är en spegelbild av oss, så respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag. Med Feng Shuins verktyg skapar du förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

När det finns för många saker, färger och former i vår närhet konkurrerar de ut varandra. Alla yttre intryck i vår miljö skapar impulser och ger oss budskap som sätter ingång våra tankar och lustar till olika saker. Genom att medvetet använda den här kunskapen skapar man förutsättningar för att på ett enkelt sätt uppnå sina mål.
Feng Shui utgör även ett betydelsefullt inslag hos företag i världen. I Asien betraktas Feng Shui som ett väsentligt inslag i det dagliga livet och affärsmän i Hong Kong, Singapore och Malaysia är flitiga användare. I västvärlden vinner Feng Shui mark överallt. Stora bolag som använder sig av den österländska läran är Britsh Airways, Disney Corporation, Hewlett Packard, Body Shop, Wallstreet Journal och Oprah Winfrey.

Jannice Wistrand är civilekonomen som bytte karriär och blev certifierad inredare och Feng Shui-konsult. Utöver att föreläsa och vara inredningskonsult driver hon nordens största Feng Shui-blogg inom inredning. Jannice fick i februari motta priset som Årets inredningsbloggare 2017 på Elle Decoration Swedish Design Awards. Ett pris som är framröstat av svenska folket.

Detaljer

Datum:
fredag, 28 april, 2017
Tid:
06:45 - 08:30
Evenemang Kategori:
View Evenemang Website

Arrangör

Plats