Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tema En date – eller?: UNDER TÄCKET PÅ DEJTING – Helsingborg

fredag, 19 maj, 2017kl06:45 - 08:30

En majoritet av Sveriges singlar använder sig av någon dejtingtjänst och nätet är idag det vanligaste sättet att träffas. De flesta har testat nätdejting i någon form och alla har en åsikt. Denna morgon kommer du dock INTE få lära dig hur man hittar kärleken på nätet… Istället får du följa med ner under dejtingbranschens täcke och se hur företagen jobbar för att få din kärlek och, just det, dina pengar.

Nätdejting är, precis som det kan vara en utmaning för den enskilda dejtaren, ingen dans på rosor för de flesta av världens dejtingtjänster. Det är mångt och mycket en miljö där kritisk massa och stor marknadsbudget är avgörande. Rent operationellt har det aldrig varit enklare att starta en dejtingtjänst än idag, men aldrig varit svårare att få den att lyfta. Lär dig mer om branschens utmaningar, knep för att hålla kunden aktiv och få en glimt av framtidens dejting!

Olle Morin grundade i slutet av 2011 den svenska dejtingtjänsten Mazily, en nischtjänst som riktar sig mot kulturintresserade singlar, och som fyra år i rad har utsetts till bästa svenska dejtingtjänst av Internetworld. På på senare år har han även varit med att ta fram videodejting-appen HIMYNAMEIS, en annorlunda variant på Tinder.

Detaljer

Datum:
fredag, 19 maj, 2017
Tid:
06:45 - 08:30
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör

Plats