Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Modern Storytelling – så driver du affären med berättelser

onsdag, 31 januari, 2018kl09:00 - 16:00

Modern Storytelling
– så driver du affären med berättelser

Framgångsrika ledare och verksamheter har en stark vision, passion och drivkraft – och behärskar konsten att beskriva dem genom fängslande berättelser. Vill du också förtjäna fler lojala kunder och bli bättre på att kommunicera med din tribe? Då bör du boka in dig på en heldag i modern Storytelling 31 januari.

Heldag 31/1, 2018

Se Ulrikas video

Utan stories finns du inte

Så här kan du påverka affären, varumärket och talangerna med storytelling i vår digitala, uppkopplade värld.

 

Trender och förändrade beteenden

Det digitaliserade samhället har påverkat våra beteenden och köpresan. Vi går igenom vilka (företag och individer) som lyckats i den digitala eran och hur köpresan ser ut idag. Vi undersöker även Story Storms och andra trender på frammarsch.

 

Vår längtan efter äkthet

Autenticitet, transparens, ett starkt Varför och en lyhörd dialog är grundpelare i modern kommunikation och Storytelling. Men hur gör man? Vilka kan jag inspireras av tills jag själv hittat min (och verksamhetens) unika röst?

 

Berör med dramaturgi

Den dramaturgiska kurvan hjälper oss att göra våra stories levande. Under den här delen får du lära dig grunderna i dramaturgin – mycket användbart om du själv vill skapa – eller köpa in berättelser i form av film, podd, texter eller bilder. Du får även möjlighet att kliva upp på scenen för att få återkoppling på dina egna stories.

 

Konsten att förtjäna en tribe
En tribe består av kunder, samarbetspartner och talanger som älskar ert varumärke (eller era ledare) delar stories om er och kommenterar de inlägg som ni delar. Men det krävs en strategi, ett uthålligt arbete (och passion!) för att förtjäna lojala följare.

 

Bli hjälte på hemmaplan

Nu har du sett kraften i storytelling och hur det kan lyfta ert varumärke och er försäljning. Nu tar vardagen vid. Hur gör du för att engagera ledningsgrupp och kollegor? Det belyser vi innan det är dags att runda av.

 

Ulrika Nybäck – citat

”När ledare och verksamheter beskriver sin riktning, passion och vision – och gör dem levande genom storytelling – då kommer de kunder och talanger som delar era värderingar att hitta er.”

 

Ulrika Nybäck är inspirationsföreläsare och expert på strategisk kommunikation och storytelling. Hon arbetar som rådgivare i näringslivet, föreläser samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

Om du vill smygstarta ditt arbete med modern Storytelling:
följ Ulrika Nybäck på Youtube: goo.gl/Iif8Sp

Kostnad
Medlemmar: 5.495 kronor + moms
Icke medlemmar: 10.900 kronor + moms
Anmälan är bindande

Anmälan till:
annika@svemarknad.se  – 073 – 052 00 91,  ange din fakturaadress på anmälan.

Detaljer

Datum:
onsdag, 31 januari, 2018
Tid:
09:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör

Plats