Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MIJ-Frukost med ABB Robotics i Jönköping – Jönköping

tisdag, 29 augusti, 2017kl07:30 - 09:00

Välkommen till en MiJ-frukostseminarium Där ABB Robotics i Jönköping (Fd SIVA) öppnar sina lokaler för er. Martin Skyborn, global produktmarknadschef berättar om SVIA’s varumärkesarbete som under 2015 förnyades och bland annat har prisats med Svenska Publishingpriset 2016 för bästa B2B-hemsida och 2:a priset för bästa produktkatalog samt utmärkelsen ”Guldstickan 2017 – Årets marknadsförare i Jönköping” som delas ut av Marknadsföreningen i Jönköping.

 
Under frukostseminariet kommer Martin Skyborn bland annat att lyfta fram hur SVIA:

  • Skapade ett digitalt och starkt varumärke som sticker ut i en annars traditionell bransch
  • Tog oss från att vara ”svenska mästare” på robotbaserad maskinbetjäning till att bli världsmästare inom vårt område
  • Har lyckats skapa en unik företagskultur bland våra medarbetarna och hur detta har hjälpt oss att bygga långvariga relationer med kunderna
  • Framgångsrikt integrerade ett marketing automation-system som förser vår säljkår med leads och hur viktigt inbound- och content marketing är för att lyckas.

Ta del av vår spännande resa från att vara det lilla lokala företaget SVIA i Hovslätt till att idag ha fabriker i Sverige, Thailand och USA och vara en del av ABB med en global marknad.

Och om ovanstående inte lockar er så är ni välkomna enbart för att se våra häftiga robotar i fabriken och få höra hur framtidens fabrik kommer att se ut.

Detaljer

Datum:
tisdag, 29 augusti, 2017
Tid:
07:30 - 09:00
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör