Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Merförsäljning med kundbemötande – Uppsala

fredag, 15 september, 2017kl07:30 - 09:00

Alla är vi säljare på något sätt och det är inte minst i ditt kundbemötande som du säljer in dig själv och ditt företag. Hur kan du optimera detta och skapa fler affärer i framtiden? Det och många andra frågor kommer Peter behandla i sin föreläsning den 15 september.

Peter Paunovic har ägnat hela sitt liv åt att arbeta med och föreläsa om kundrelationer. Från sina egna erfarenheter i en av Sveriges tuffaste koncerner, Kinnevik, till de företag som han idag hjälper, bjuder Peter på otroligt motiverande föreläsningar som är till för alla oavsett företag eller organisation. Peters absoluta specialitet är att få alla engagerade. Han tar bort nidbilder kring försäljning och service och ersätter dem med fakta och väldigt användbara verktyg.

Idag är Peter föreläsare, utbildare, författare, mentor och workshop-ledare inom försäljning. Han är ofta tillfrågad som expert inom försäljning och service i olika mediesammanhang. Peter är idag anlitad av i princip alla branscher, med uppdrag av Nordea, Handelsbanken, Sveriges Forskningsinstitut, Tre, Ikano, Make Up Store, Redken, Acne, m.fl.

Vi är väldigt glada att få välkomna en person med så god renommé som Peter Paunovic och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma och ta del av hans tips och energi.

Detaljer

Datum:
fredag, 15 september, 2017
Tid:
07:30 - 09:00
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör

Plats