Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lär dig mer om LIVE-marknadsföring 

Kursledare Edit Brunner.
Edit har över 10 års erfarenhet av att arbeta med PR, media, Influencer marketing och digital produktion. Hon har skapat idéer och kampanjkoncept med digital förankring för kunder som: Unilever, Ellos, TUI, Nike, Coca-Cola, Mazda och RFSU.

1 nov kl 17:00 18:00

Gå kurs med Edit Brunner

1 tim digital kvällskurs livesändning, därefter on demand.


Lär dig mer om LIVE-marknadsföring

Ingen har väl lyckats undgå Bambusers snabba framgångar i Sverige och utlandet under pandemin? Vad är då grejen med LIVE-shopping egentligen? Hur funkar det ihop med influencers? Vilka företag gör det bra? Och hur kan man använda live-tittande inte bara för shopping utan för både kundtjänst, kriskommunikation och som en återkommande marknadsföringsstrategi? Allt detta går vi igenom så att du känner dig redo att starta igång hösten med ert företags första livesändningar, eller förbättra den strategi ni redan har. 

Kursledare: Edit Brunner

Edit  har en gedigen erfarenhet från reklam- och mediebranschen och har utvecklat kreativt innehåll i sociala medier, influencer marketing-kampanjer samt digitala strategier för varumärken som Unilever, Ellos, TUI, Nike, Coca-Cola, Mazda och RFSU. Edit har b la varit Sverigechef på SplayOnes största kontor med en omsättning på 77 miljoner, arbetat som Client Director på digitala produktionsbolaget Loudly och som Creative Media Manager på Mindshare. Edit är en uppskattad kursledare med en mängd uppdragsgivare och beskrivs som en engegerad, profesionell och personlig föreläsare som pushar sina kursdeltagare att våga gå utanför sin comfort zone. Läs mer om Edit här: https://editbrunner.com

Lär dig mer om LIVE-marknadsföring

Kursdatum: 1 november

Anmälan: gör du nedan.
Pris: 5.900:- + moms för medlem (7.900 kr icke medlem)
Kursen sker först live online (länk till Zoom) och därefter får du digital länk kursfortsättning on demand.
Dvs du fortsätter kursen när du själv önskar. Kursen är totalt ca 3 timmar.

Dag: 1 november
Tid: Kursstart kl 17.00 – 18.00 därefter fortsätter kursen on demand
Plats: Online
Anmälan: se nedan

Anmälan är bindande.
Sveriges Marknadsförbunds integritetspolicy.

Bädda in bokningsruta