Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukostseminarium: Stick ut på LinkedIn med Charlotte Hågård – Stockholm

tisdag, 22 augusti, 2017kl08:00 - 09:30

Välkommen till höstens första frukostseminarium, på temat eget och företagets varumärke på LinkedIn, som kommer att hållas på veteranbåten S/S Motala Express på Strandvägen.

Vill du utveckla din karriär, hitta nya kunder och medarbetare eller kanske ett nytt spännande jobb? I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut.

LinkedIn är ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Många har en profil men utnyttjar inte alls nätverkets fulla potential.

På föreläsningen lär du dig hur du ska använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut som yrkesperson och som företag; hur du kommunicerar på rätt sätt till din målgrupp och hur du bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till din företagssida.

Du får med dig verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärmål. Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll; med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv.

När: 22 augusti, kl 08.00-09.30
Var: S/S Motala Express, Strandvägen, kajplats 18

Detaljer

Datum:
tisdag, 22 augusti, 2017
Tid:
08:00 - 09:30
Evenemang Kategorier:
, ,
View Evenemang Website

Arrangör