Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukostklubben – BIG DATA = MÄNNISKOR – Malmö

fredag, 19 maj, 2017kl07:00 - 08:30

Vilka är de legala aspekterna av digital och data-driven marknadsföring samt vad bör du, som marknadsförare, tänka på? Lär dig vad du behöver veta från APSIS bolagsjurist, Anders Hilmansson, inspirerande föreläsning kring de relevanta aspekterna.

För marknadsförare kan det vara lockande att dyka ner i denna enorma ocean av information. Stora mängder data, Big Data. Det är nämligen nyckeln till bättre förståelse om kunderna och vägen till marknadsförarnas vision om ett individuellt segment för varje enskild person. Men många glömmer (eller förbiser) att Big Data i många fall består av personuppgifter, det vill säga data som kan användas för att identifiera en specifik individ.

Anders Hilmansson kommer att ge oss några värdefulla insikter om hantering av data och personuppgifter och lär oss se igenom datan och se människan!

Den nya dataskyddsförordningen tillämpas från maj 2018 och den omfattar alla bolag som behandlar personuppgifter på ett eller annat sätt och är betydligt vassare än dagens bestämmelser i PuL.

Detaljer

Datum:
fredag, 19 maj, 2017
Tid:
07:00 - 08:30
Evenemang Kategorier:
,
View Evenemang Website

Arrangör

Plats