Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bakom rubrikerna på Stampens rekonstruktion – Kronoberg

fredag, 31 mars, 2017kl07:30 - 09:00

Den 23 maj klockan 09.30 lämnade mediekoncernen Stampen in ansökningshandlingar om rekonstruktion för 16 bolag vid sju olika tingsrätter. Det blev startskottet för den mest komplicerade rekonstruktionen i Sveriges historia. Målet: rädda 3 000 jobb, 14 tidningstitlar, sex tryckerier och distributionsverksamheten i Västsverige. Rekonstruktionen lyckades och i december 2016 genomfördes en nyemission som tillförde kapital och breddade ägandet i mediekoncernen.

På KROM-frukosten den 31 mars tar kommunikationschefen och krisspecialisten Hampus Knutsson med oss bakom rubrikerna på kommunikationsarbetet under rekonstruktionen och delar med sig av sina lärdomar.

Hampus Knutsson är kommunikationschef på mediekoncernen Stampen sedan november 2015. Han är pr-expert och kom från rollen som partner och chef över kristeamet på pr-byrån Prime. Hampus har stor erfarenhet av att jobba med kommunikation för mediebolag och har genom åren också varit tillförordnad presschef på McDonald´s, spelbolaget PAF och globalt pr-ansvarig för den prisbelönta lanseringen av Facebooks datacenterbygge i Luleå genom norrbottensatsningen The Node Pole. Han har föreläst om PR på bland annat Handelshögskolan i Stockholm, Lunds universitet, Stockholms universitet och hållit krisutbildningar på Berghs School of Communication.

Detaljer

Datum:
fredag, 31 mars, 2017
Tid:
07:30 - 09:00
Evenemang Kategori:
View Evenemang Website

Arrangör

Plats