25 maj 2022

En av vinnarna som fick åka till Paris med JCDeaux

Bild: Lena Rodin och Erica Hallin från Löfbergs.

Lena Rodin från Löfbergs var en av vinnarna som vann en resa till JCDecaux huvudkontor.


Grattis! På Tendensdagen vann du Lena en resa av JCDecaux till Paris!
Berätta om ögonblicket när du förstod att du var en av de som skulle få åka!

Jag brukar faktiskt inte vinna den här typen av tävlingar så jag var förvånad och tänkte ”Men när ska jag ha tid med det där…” och i samma veva ”Det där kommer jag ta mig tid att göra”. Nu tog det sin tid innan resan blev av pga pandemin och jag är verkligen glad över att jag tog mig tiden.

Nu är du hemkommen och kan summera. Vad minns du bäst från resan?

Fantastiskt att få bli omhändertagen av JCDecaux supertrevliga och proffsiga människor från början till slut. Att få komma till huvudkontoret och få berättelsen om hur det startade och den fina värdegrund som ligger till grund i företaget och inte minst att få höra Jean-Francois Decaux själv berätta sin story. Det som även är en stor behållning efter en sådan här resa är att träffa alla andra, från de andra företagen, som var med på resan.

JCDecaux är en av våra samarbetspartners och de kommer även vara med i år på Tendensdagen. Tycker du att fler borde få chansen att åka? Är JCDecauxs huvudkontor så coolt som alla säger?

Det hoppas jag verkligen! Det är verkligen coolt – Kan man tävla en gång till tro? 😉


JCDecaux är en global koncern och finns i 4400 städer i 85 länder. Reklambudskapen når ut till mer än 340 miljoner människor varje dag. Totalt jobbar cirka 11,900 personer på JCDecaux och huvudkontoret ligger utanför Paris i Neuilly-sur-Seine.
Läs mer om JCDecaux historia och hur Fransmannen Jean-Claude Decaux som arbetade som fönsterputsare i Lyon startade företaget.


Tendensdagen 2022 äger rum den 20 oktober på Moderna Museet.