2 juli 2021

Digital Marknadsansvarig

Hammer & Hanborg söker

Digital Marknadsansvarig till G A Lindberg

Nu finns det en spännande möjlighet att vara med tidigt i ett bolags digitala resa. G A Lindberg söker en marknadsansvarig till det mycket viktiga uppdraget att bland annat digitalisera, optimera och automatisera köpresan för deras kunder. Kunderna bearbetas idag till största delen manuellt och det blir ditt uppdrag att förändra det! Detta är ett förändringsarbete där riktningen och vägen inte är helt satt och det blir din uppgift att sätta denna tillsammans med ledningen.

Du kommer jobba direkt tillsammans med ledningen och försäljningschefer och ansvara för bland annat marknadsstrategier, marknadsplaner, kampanjer, hemsidan, sociala medier, innehållsproduktion och ha kontakt med leverantörer/tillverkare. En annan viktig del av ditt jobb blir att inspirera och engagera medarbetarna i den digitala resan. I denna roll kommer du att få jobba både operativt och strategiskt och din roll kommer antagligen utvecklas en hel del de närmsta åren.

Vem är du?

Vi tror att du är affärsdriven, brinner för marknadsföring, kommunikation och kreativt arbete. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av kundrelationer, har arbetat i projekt och med produktionsledning. Erfarenhet av konvertering och leadsgenerering är klart meriterande. Har du erfarenhet av att fotografera och filma så är det positivt. Medarbetare på G A Lindberg drivs av utveckling av både individen, kunden och företaget. Det tror vi att du gör också!

G A Lindberg är ett familjärt bolag med stor trivsel. Gemensam frukost och träning, en bra lunchrestaurang och ett fräscht gym adderar till den trevliga känslan. Vi hoppas att du vill bli en del av deras familj.

Vi söker dig som har kompetens inom:

  • Content marketing
  • Inbound Marketing
  • Marketing Automation
  • Analys och mätning av digitala kanaler (Google Analytics, eller liknande statistikverktyg)
  • Konverteringsoptimering, inkl A/B-tester
  • SEO
  • Webb-copy

Utbildning
Utbildning inom marknadsföring

Arbetslivserfarenhet
Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Placering
Akalla, Stockholm

Övrigt
Annonsen är publicerad under sommaren, urval påbörjas v32.

Om G A Lindberg
G A Lindberg ChemTech erbjuder ett stort kunnande och ett heltäckande sortiment av högkvalitativa kemiska produkter för limning, tätning, smörjning, bearbetning och sammanfogning samt därtill relaterade produkter – från ledande tillverkare till industrin. Kunderna finns i huvudsak inom fordon, elektronik, medicin och övrig industri i Sverige, Norden och Baltikum. Organisationen omsätter omkring 250mkr om året och är ett bolag som ingår i Indutrade-koncernen. G A Lindberg ChemTech är ett växande företag som grundades år 1944. Huvudkontoret ligger i Akalla, Stockholm. Det är ca 40 anställda. Läs mer här: https://www.galindberg.se/

Hammer & Hanborg
För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

ANSÖKAN sker via Hammer & Hanborg:
https://jobb.hammerhanborg.se/jobs/1236668-digital-marknadsansvarig-till-g-a-lindberg