24 januari 2022

Digital Content Specialist till Hammer & Hanborg

Genom att vara experter på att utveckla organisationer och människor vill vi på Hammer & Hanborg bidra till att forma Framtidens professionella liv. Vi arbetar med rekrytering, konsultuppdrag och interimsuppdrag. Dessutom hjälper vi våra kunder med de stora förändringar som de flesta befinner sig i idag; att införa självledarskap, inkluderande innovation, ledarskapsutmaningar, värderingar med mera.

Våra insikter kommunicerar vi i vår bok Framtidens Professionella Liv och delar på vår webb, webshop i våra digitala kanaler och via events och webinars.

Vill du arbeta i en innovativ organisation där vi hela tiden skapar nytt? Nu är vi i tillväxt och därför söker vi en Digital Content Specialist som vill vara med och skapa Framtidens professionella liv.

Är du en vass och kreativ Digital Content Specialist som gillar, och är van, att producera olika sorters texter för olika kanaler? En förmiddag kanske du skriver innehåll till vårt nyhetsbrev, efter lunch optimerar du texter för vår webb, självklart med ett SEO-tänk. Innan du stänger ner datorn för dagen har du kanske även hunnit skissa på ett utkast till innehåll för våra MA-flöden eller till en inbjudan till ett event. En annan dag producerar du content till den senaste versionen av boken Framtidens Professionella Liv eller så sponsrar du inlägg i våra sociala kanaler för större räckvidd och högre engagemang.

Ser du precis som vi att det inte finns någon skillnad mellan att vara schyst och affärsinriktad, eller mellan att vara innovativ och långsiktig. Utan ser detta som en förutsättning för framgång? Då hoppas vi att du söker denna roll som Digital Content Specialist. 

Om dig
Du är van med att skriva content som engagerar och kan snabbt kasta dig mellan olika texter och sammanhang. Som person tror vi att du har stort intresse för sociala medier och är nyfiken på nya digitala trender. Du är organiserad, noggrann, proaktiv och kreativ som person och trivs i en organisation med stort självledarskap där arbetet kommer framåt genom egna initiativ och insatser. Du trivs med att få styra ditt arbete och arbeta självständigt men rollen kräver samtidigt mycket kontakt och samarbete med kollegor på Stockholm, Malmö och Oslokontoret.

Bra att veta
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på flexibel hel- eller deltid under 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning. Du kan med fördel vara frilansare och fakturera i eget bolag.

Tillträde så snart som möjligt.

LÄS MER OCH SÖK TJÄNSTEN HÄR