7 juli 2021

Creo söker projektledare inom online events

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 35+ anställda och omsätter ca 50 MSEK.
Creo är en del av H&H Group.

Projektledare inom online events

Efterfrågan på interna och externa interaktiva onlineevent ökar dramatiskt. Vi gör i dag ungefär dubbelt så många onlineevent som innan pandemin – och redan då gjorde vi massor! Projekten blir dessutom allt större och mer kvalificerade och omfattar behovsanalys, konceptutveckling, formatutveckling, manus, filmproduktion, distributionsplattform och livesändning – ibland från stor tv-studio. Våra kunder är många av landets största företag och organisationer.

Vi söker nu fler projektledare som kan hjälpa oss att driva dessa projekt. Arbeta tillsammans med våra kundansvariga, tekniker och producenter.

Till arbetsuppgifterna som projektledare hör bl.a.:

  • Att driva och genomföra kundprojekt i nära samarbete med våra kundansvariga exekutiva producenter.
  • Arbeta med projektstyrning, arbetsledning, utförande, kvalitetssäkring, administration, uppföljning.
  • Att bistå bolaget i övrigt med kompetens och kunskap.

Erfarenhet och profil:

  • Mångårig erfarenhet av att arbeta med film- eller tv-produktion på produktionsbolag, kommunikations- eller eventbyrå eller tv-kanal.
  • Mångårig erfarenhet av att producera livesändningar och djup förståelse för tekniska lösningar inom både webb- och eventteknik. Erfarenhet av virtuella/hybrid- event.
  • Driven projektledare och arbetsledare.
  • Jobbat i nära kontakt med kunder och beställare. Måste kunna utrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Delar vår vision om att aldrig sluta utforska det rörliga mediet för att inspirera, engagera och föra samman människor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande sex mån. provanställning. Start omgående. Placering på vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Fast lön enligt överenskommelse. Creo har kollektivavtal.

Sista ansökning: 31/7.

Creo är Sveriges ledande digitala kommunikationsbyrå specialiserad på rörlig media. Vi har 35+ anställda och omsätter ca 50 MSEK. Creo är en del av H&H Group, http://www.halvarssongroup.com, som i dag består av 15 byråer med 350 medarbetare. Läs mer om oss på www.creo.se och https://www.halvarssongroup.com/hem/

ANSÖK TILL TJÄNSTEN HOS CREO HÄR