23 maj 2022

Copywriter till Stadium

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN


Är du vår nästa stjärnspelare?

Vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas och söker nu en idéstark copywriter till vår Inhouse Agency som också vill vara med och bidra till utvecklingen av Stadiums varumärke. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas i en föränderlig bransch.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att vi ska kunna bidra och göra vår mission möjlig är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och har samma dröm som oss: att aktivera världen. Vilka är dina drivkrafter? Läs mer om våra drivkrafter på vår karriärsida .

Vad innebär det att vara Copywriter på Stadium?

I rollen som Copywriter är din huvudsakliga arbetsuppgift att i samarbete med Art Director utveckla kommunikationskoncept och copy för större kampanjer, kommersiella och varumärkesdrivande. Du får möjligheten att arbeta med all typ av kommunikation under varumärket Stadium i ett högintressant område; sportmode. Du arbetar också med löpande kommunikation för alla kanaler som t.ex. mail, socialt, web etc. Fokus ligger främst på digital kommunikation men även mer traditionellt print och butik.

Erfarenhet

 • Van att utveckla idéer och koncept i nära samarbete med AD, grafisk formgivare och projektledare.
 • Erfarenhet från copy för digitala kanaler samt SEO anpassad copy.
 • Van att arbeta med alla typer av media/kanaler.
 • Arbetat i minst 3 år på en digital-, webb- och reklambyrå eller på en inhouseavdelning som Copywriter.

Vi vill att du

 • Jobbar prestigelöst och gör det som krävs för att leverera våra projekt med hög kvalitet.
 • Är flexibel och lösningsorienterad.
 • Är ambitiös, driven och kan arbeta såväl i grupp som på egen hand.
 • Har ett genuint intresse för att skapa insiktsdriven, målgruppsfokuserad kommunikation.
 • Ser positivt på att jobba med stort och smått.
 • Har erfarenhet av att jobba med copy för digitala och analoga kanaler.
 • Är glad, social och öppen.
 • Intresserad av sport, aktivitet och sportmode.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att utvecklas och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående och du rapporterar till Head of Inhouse Creative. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten utgår från Stadiums kontor i Solna.

Ansökan

Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen.

Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Välkommen med din ansökan. Join the Movement!

Läs mer och ansök här