23 maj 2022

Business Owner Partnerships

Swish (GetSwish AB) söker
Business Ower Partnership


Om jobbet

Swish lanserades 2012 och har sedan dess blivit hela Sveriges mobila betalapp och en av de största mobila betalningslösningarna i Europa. Bolaget Getswish ansvarar för Swish infrastruktur, tjänster, dess regelverk samt varumärket Swish som på kort tid blivit Sveriges starkaste varumärken. Getswish har idag tjänster för betalningar mellan privatpersoner, till företag och mellan företag och privatpersoner och förenklar vardagen för närmare 8 miljoner svenskar och 300 000 företag och organisationer. Getswish har cirka 40 medarbetare och har sitt kontor i centrala Stockholm.

Business Owner Partnerships

Som pionjär på betalningsmarknaden utvecklar Getswish kontinuerligt nya produkter och tjänster, förbättrar existerande tjänster och utvärderar innovativa idéer utifrån marknadspotential och efterfrågan. Vi är ett plattformsbolag med höga ambitioner att tillhandahålla tjänster och funktioner i framkant till våra kunder och vårt ekosystem. Vår vardag präglas av ständig förändring där mycket händer i både den egna organisationen och i vår omvärld.

Getswish partners är de, idag ca 200 olika bolag, som bygger lösningar för företag på Swish API:er samt förenklar för företag att komma igång med Swish olika företagslösningar. Att utveckla vår partneraffär och samtidigt säkerställa hög nöjdhet genom att bygga upp och utveckla detta område är därför en helt central del i vår verksamhet.

Om rollen

Som BO Partnerships ansvarar du för att utveckla Swish affär och erbjudande mot partners för att möjliggöra tillväxt inom företagssegmenten. Du arbetar i nära samverkan med Swish Customer Integration & Support team för att att bygga upp, förvalta och utveckla relationen med våra ca 200 partners.

Du ansvarar strategiskt, taktiskt och operativt för planering, utförande och uppföljning av affärs- och samverkansaktiviteter med partners. Du ansvarar för att utveckla kommersiella strategier mot partners och implementering av dessa. Du ansvarar för att ta fram och paketera vårt erbjudande samt för utveckling och implementering av pris-strategi utifrån fastställda intäkts- och transaktionsmål.

Som Business Owner Partnerships säkerställer du att Partnerts utvecklar och premierar Swish föredragna kundresor, för att få störst möjliga utväxling i företagstjänster. Du arbetar brett genom hela organisationen, särskilt med Produktutvecklingsteamet, och i nära samverkan med våra kunder, Deltagarbankerna, för att på ett effektivt sätt driva tillväxt.

Arbetsuppgifter:

  • Ta fram och utveckla Getswish partnerstrategi, inkl. erbjudande, paketering och pris. Utveckla strategier och aktiviteter för att utveckla affär och tillväxt i de olika partnersegementen.
  • Utveckla och implementera den operativa partnerplanen samt uppföljning av aktiviteter så som tex. webinars, samverkansforum, bilaterala möten etc.
  • Utveckla nya och befintliga affärsupplägg med partners
  • Tillsammans med Produkt-teamet framtidssäkra Swish kundresor i handeln

• Säkerställa nöjdhet och tillväxt genom att utveckla och förvalta relation med befintliga och nya partners

  • Utveckla strategier och aktiviteter för de olika partnergrupperna
  • Tillsammans med produktägare ta fram processer och verktyg för åtkomst till statistik, data och analys.
  • Förbereda och genomföra bilaterala möten samt utveckla och hålla i samverkansforum för partners.
  • Ytterst ansvar för intern uppföljning och rapportering av ärenden som rör partners innefattande volymprognoser, nöjdhet, tjänster mm

• Ytterst ansvara för partneravtal, att kontroller efterföljs och uppföljning kring dessa.

• Ansvar för kravställning, genomförande och uppföljning av upphandlade tjänster och konsulters uppdrag inom området.

• Aktivt bidra till ett mer användarorienterat Swish.

  • Föreläsa och utbilda internt och externt, exempelvis vid seminarier och hos partners

Profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från att ha arbetat med partnerskap, försäljning och/eller affärsutveckling inom betalning-, teknik- eller finansbranschen.

Du har mycket gott affärssinne, gillar förhandlingar och har en god strategisk förmåga. Du är duktig på att driva affären genom att utveckla samarbeten och förstår att goda relationer är grunden till en lyckad affär.

Du är stresstålig och bra på att prioritera. Du har ett starkt driv och fokus på att få saker gjorda, samtidigt har du goda ledaregenskaper. Du gillar att hålla presentationer och förstår vikten av att anpassa budskap efter mottagare.

Du har ett brinnande intresse för betalningar, framtidens retail och gärna även teknik. Du har relevant utbildning inom tex. ekonomi, marknadsföring eller teknik.

Getswish är en liten organisation bestående av ett starkt, ambitiöst team. I den här rollen får du en unik möjlighet att kombinera passion, affärssinne och personlighet för att bidra till att utveckla en av de mest älskade tjänsterna i Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och vi ser fram emot din ansökan via LinkedIN annonsen så snart som möjligt, eller senast den 2 juni. För mer information, var vänlig kontakta vår rekryteringskonsult Lisbeth Hedberg på lisbeth@lhedberg.se eller +46705232673.

Läs mer och ansök här