7 februari 2020

Brush Up 20 feb – Effektiv och snabb uppdatering

 F u l l b o k a t!  V ä n t e l i s t a   f i n n s !

Effektiv och snabb uppdatering från
Sveriges Marknadsförbunds experter.

Passa på att få kunskap på flera viktiga områden från Sveriges Marknadsförbunds rådgivare. Experterna har 20 minuters talartid därefter finns det tid för frågor. Konferencier är vd Francesca O’Brien Apelgren.

Fräscha upp dina kunskaper inom:

Varumärkesposition och utveckling

Peter Wissing är senior konsult med en tydlig inriktning på varumärke och utveckling av varumärken på olika marknader. Han samarbetar med flera av Sveriges allra starkaste varumärken. Peters insikter ger en samsyn runt varumärkets aktuella position i målgrupperna, vilket gör det enklare att sätta varumärkesmål. Målen blir konkreta och enkla att kommunicera i hela företagets organisation. Peters analyser stannar sällan där utan går vidare med varumärkets operativa egenskaper, t ex prisnivå, kvalitet och service. Egenskaper som i sin tur påverkar målgruppens syn på varumärket och den upplevelse varumärket ger. Dessa operativa egenskaper är något som du som varumärkesägare kan arbeta vidare med och utveckla, så att den övergripande varumärkespositionen utvecklas positivt.

Juridik –  marknadsrättsfrågor

Monique Wadsted är en av landets främsta advokater när det gäller upphovsrätt, yttrandefrihet och reklam. Monique arbetar bl.a. med varumärken, domännamn, reklamgranskningar, tryck- och yttrandefrihet, upphovsrättslicenser, internetkontrakt, sponsorkontrakt m.m. samt andra juridiska frågor kopplade till de branscher hon arbetar med.

Byrå- och mediaval

Gunilla Bergh har med sina 30 år i kommunikationsbranschen, varav 14 år på olika reklambyråer, en gedigen erfarenhet. Hon är en av Sveriges ledande byråvalskonsulter och utbildare med fokus på bättre samarbeten, systematisering av processer och upphandling av kommunikation. Resultatet av hennes konkreta arbetsmetoder är implementerade på en rad internationella och nationella koncerner.
 

Content marketing – digitala medier

Karin Zingmark är rådgivare med fokus på att facilitera förändring inom digital kommunikation och ledarskap och är just nu aktuell med sin nyutkomna bok ”Maxa Modet – förändring genom tillit och kommunikation”
Karin var tidigare marknadschef på Microsoft i Sverige och införde där ett nytt sätt att jobba med kommunikation anpassat efter den digitala kundresan. Fokus låg på att nå kommersiella mål i form av nya affärer och intäkter.
Dessförinnan arbetade Karin många år i mediebranschen, bla på Viasat och MTG. Karin har hjälpt ett stort antal företag, både små och stora, och är dessutom en flitigt anlitad föreläsare och utbildare. Karin har även skrivit boken Maxa Snacket som var en av böckerna nominerade till Årets Marknadsföringsbok.

Jobbcoaching

Erik Sjögren, rådgivare, diplomerad coach med lång erfarenhet från mediebranschen. Leder gruppaktiviteter och är webbinarie-ledare med fokus på Ansökningshandlingar, Linkedin, Presentationsteknik etc. Lång erfarenhet inom HR, marknad, kommunikation. Har en stor skopa social kompetens, naturlig fallenhet och ett genuint intresse för mötet med människor. Får energi av samtal som öppnar nya dörrar både vad gäller den personliga utvecklingen, karriärutveckling, ny yrkesprofil och/eller branschbyte.

Mats Karsvall

Rörlig kommunikation

Mats Karsvall är rådgivare med fokus på hur filmmediet kan användas på ett värdeskapande sätt i kommunikationsarbetet.
Mats är kreativ chef/exekutiv producent. Mats har arbetat med rörliga medier i över 20 år och har lång erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande – från strategi och koncept till produktion. Han har arbetat med kampanjer för varumärken som Storytel, Izettle, Kaluha och Ericsson men också producerat och regisserat drama som tävlat i internationella sammanhang. Mats har också undervisat samt hållit en hel del föredrag.

BRUSH UP – KUNSKAPSDAGEN

Dag: 20 februari 2020
Tid: 09-00 – 12.00
Plats:  O b s  n y   p l a t s: Hotell Diplomat, Strandvägen 7 C, Stockholm 
Kostnadsfritt för medlemmar
 
F u l l b o k a t!  V ä  n t e l i s t a   f i n n s –   a n m ä l     d i g    n e d a n!
VÄNTELISTA:

Anmälan är bindande
Platsen kan överlåtas till annan person – namnjustering sker till annika@svemarknad.se.
Vid avbokning senare än 1 vecka innan el vid utebliven närvaro utgår avgift på 495 kr ex moms. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.

Har du en fråga redan nu?
Kontakta gärna våra rådgivare om du har behov av rådgivning och har en marknadsföringsfråga – varmt välkommen!
Sveriges Marknadsförbunds rådgivare