7 juli 2021

BERGENSTRÅHLE & PARTNERS söker erfaren jurist

Erfaren Jurist

Bergenstråhle & Partners söker en erfaren jurist som vill vara med och växa vårt bolag inom områdena kommersiella avtal och IT-rätt.

Din roll hos Bergenstråhle

Basen i vårt arbete är alltid det gedigna hantverk som bygger upp våra kunders IP-plattform. Där är vår expertis inom avtalshantering en faktor som hela tiden växer i betydelse.

I din juristroll vill vi att du ska:

  • Vara expert på att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal med särskilt fokus på IT-och techavtal.
  • Arbeta med proaktiv och affärsmässig rådgivning och avtalshantering där du kombinerar och balanserar kundernas affärsintressen med juridiska behov.
  • Ha eget kundansvar.

Var med på en spännande utvecklingsresa

Bergenstråhle har startat en utvecklingsresa med ett starkt fokus på att öka våra kunders lönsamhet med IP som hävstång. Med IP som företagens mest värdefulla egendom, är det vår uppgift att hjälpa våra kunder fokusera på den IP som verkligen gör positiv skillnad. Vi vill att du i din juristroll med speciell expertis inom IT- och techavtal, motiveras av att stötta den utvecklingen. Du kommer att ha eget kundansvar och samtidigt vara med och utveckla juristteamet. Du blir en viktig kugge i vårt pågående teambygge.

Den vi söker kan med fördel utgå ifrån våra kontor i Linköping eller Stockholm. Samtidigt har Coronaläget hjälpt oss inse att en kombination mellan företagskontor och hemmakontor fungerar mycket bra i vår värld. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Din profil

Du behöver gilla att skapa förutsättningar för goda affärer. För att lyckas med det behöver du ha erfarenhet av affärsutveckling och en naturlig förmåga att agera proaktiv rådgivare. Du är pragmatisk och har förmågan att kunna prioritera och få saker gjorda.
I den här rollen är du definitivt en stark relationsbyggare med en empatisk och kommunikativ framtoning. Du är ansvarstagande och dina kunder litar på dig. De är vana vid att få sina komplexa och juridiskt relaterade utmaningar förklarade på ett enkelt sätt som underlättar deras beslut.

Bakgrund och erfarenhet

  • Juristexamen eller affärsjuridisk masterexamen.
  • 5-10 års erfarenhet av arbete med kommersiella avtal, särskilt inom IT och tech från jurist- eller advokatbyrå alternativt som bolagsjurist.
  • Erfarenhet av GDPR och IT-rätt generellt, samt ett genuint intresse för digitalisering och ny teknik är meriterande.
  • Erfarenhet av kundansvar och arbete med kundutveckling.
  • Mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift, på både engelska och svenska.

Sista ansökningsdatum: 15 augusti, 2021

Vi bedömer din ansökan så snart den har kommit in och kan komma att bjuda in till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen att fylla i formuläret här bredvid och skicka din ansökan med CV och brev.

För mer information, vänligen kontakta:

Head of Legal, Caroline Holstensson, +46 76 534 57 41,
caroline.holstensson@bergenstrahle.se

ANSÖKAN:
Välkommen att fylla i formuläret som du hittar via den här länken.