15 april 2018

Nya ordföranden i Marknadsföreningen Nordost Skåne

Tin och Gunilla är nya ordföranden i Marknadsföreningen Nordost Skåne.

Marknadsföreningen nordöstraskåne, Tin Josefsdotter och Gunilla Olsson
Marknadsföreningen NordostSkåne, Tin Josefsdotter och Gunilla Olsson. Foto: Tommy Svensson, Kristianstadsbladet

Tin och Gunilla – grattis till ordförandeskapet!  Hur känns det?
Det känns jätteroligt och spännande! Delat ordförandeskap är en perfekt lösning och gör att vi hinner med allt på ett bra sätt. Vi kompletterar varandra!
Vad vill ni uppnå med det nya uppdraget?
Vår vision är att MINOS ska bli en ännu bättre kreativ mötesplats där våra medlemmar kan inspireras, synas, höras, nätverka och känna sig delaktiga. Marknadsföring, kommunikation och försäljning ska bli tydligare spår, vi kommer att trendspana och lägga upp en årsplan med olika teman med tanke på att rikta oss mot olika målgrupper. Vi vill fortsätta att utveckla föreningen i den positiva andan som präglat oss de senaste åren och få ungdomar & studenter intresserade av att medverka på våra event.
Varför ska man vara medlem hos er?
NordostSkåne är på många sätt inne i en expansiv fas med både innovation och hållbar utveckling som ledord. Vi vill svara upp till detta och hoppas att förening ska ge intresserade möjlighet att utbyta erfarenheter, få ett större kontaktnät, höja kompetensen genom att delta i våra programpunkter och kommande utbildningar i samband med våra event. Framförallt ska man som medlem känna att det är förbaskat kul att vara med i MINOS och få med sig massor av inspiration och positiv energi efter våra möten & event
Några utmaningar som ni har i er förening?
Vi förändrar och förnyar vårt koncept och det kan ta tid att sätta. Det blir också fler och fler arrangörer i kommunen som erbjuder olika frukost, lunch och kvällsevent. Det handlar om människors tid.
 Er förening brukar alltid komma till Tendensdagen. Kommer ni även i år den 11e oktober?
Absolut, vi får se hur många vi blir detta året… den nya styrelsen är på hugget, så vi kommer kanske hela gänget 🙂