5 januari 2017

Nya, medlemsexklusiva tjänster

Vi utökar nu vår hemsida med ett antal funktioner, som är tillgängliga exklusivt för våra medlemmar efter inloggning.
Där finns idag bland annat ett artikelarkiv för samtliga artiklar ur vår digitala tidning, Trender & Tendenser, med fördjupning och analys av varumärkesutvecklinhg och marknadsföring inom och utom landet. Artiklar som i det flesta fall är tidsobundna och kan vara till nytta i ditt arbete långt efter publiceringsdatum.
Vill du veta hur marknadscheferna ser på sin roll idag och väntar av den närmaste framtiden, vad ”reklamkapital” egentligen innebär, eller vad Pepsi Cola och Procter & Gamble gjorde för dyrköpta erfarenheter av sina satsningar i sociala medier? Eller vad som fick betalningsviljan att öka med flera hundra miljoner kronor bland SAS-resenärer? Det är bara några av de artiklar som finns med i arkivet. Mer information om de tidigare utgåvarna finns på hemsidan.
Om du vill läsa de tidigare artiklarna eller söka efter ett ämne som intresserar dig speciellt, kan du göra det i sökrutan på sidan. Men kom ihåg att ett namn eller uttryck som består av flera ord, ska sättas inom citationstecken. Exempelvis ”Sara Rosengren”. Samtliga artiklarna från både hemsidan och tidningen kommer med i träfflistan, men bara inloggade medlemmar kan läsa hela tidningsartiklar.

Foto: Hollger Ellgaard
Foto: Hollger Ellgaard

Genom ett samarbete med Lex Press AB (www.lexpress.se) kan vi också erbjuda en ny, exklusiv tjänst med rättsfall inom immaterialrätt, enbart för våra medlemmar. Exempelvis mål om varumärkesregistreringar, brott mot marknadsföringslagen, varumärkesintrång, upphovsrättsintrång, piratkopiering, patenträtt, med mera. Det skall kompletteras med tillämpliga lagtexter, propositioner, etc. Detta material kan vara till intresse och nytta vid sidan av möjligheten till den juridiska rådgivning som våra medlemmar erbjuds via advokatfirman MarLaw.
Dessa är de två första områdena med medlemsexklusivt material. Ytterligare kommer, exempelvis platsannonser, lönestatistik, med mera.
För att få tillgång till det medlemsexklusiva innehållet, behöveer du bara registrera dig i formuläret på sidan för Användarprofil. Så snart ditt medlemsskap är bekräftat får du ditt lösenord med e-post. Det kan du sedan ändra, om du vill, till något du själv väljer.