1 juni 2016

Årets Marknadsförening prisas av Skånes Landshövding

Marknadsföreningen i NordostSkåne har utsetts till Årets Marknadsförening och priset kommer att delas ut av Skånes landshövding, Margareta Pålsson, tillsammans med Sveriges Marknadsförbunds ordförande Peter Nyström.

Håcan Nilsson
”Hela föreningen har fått massor av energi tack vare detta”, säger Håcan Nilsson, Ordförande i Marknadsföreningen i NordostSkåne

– Vi är mycket stolta över utnämningen och hela föreningen har fått massor av energi tack vare detta, säger ordf Håcan Nilsson. Extra högtidligt och roligt förstås att landhövdingen medverkar vid utdelningen av priset.
Under tillställningen kommer även vinnaren av Guldäpplet (Marknadsföreningens pris för Bästa marknadsföringsåtgärd i NO Skåne), att få berätta om sitt vinnande bidrag.
– Vidare kommer vi att sjösätta ett nytt CSR-projekt, vilket vi kommer att presentera vid detta möte. Det går i korthet ut på att bland marknadsföreningens medlemmar, har vi valt ut ett antal personer som blir mentorer för var sin arbetslös ungdom – för att coacha denne förhoppningsvis till ett jobb. Ett samarbete mellan Marknadsföreningen och Arbetsförmedlingen.
Eftersom landshövdingen finns på plats, kommer studenter från Högskolan i Kristianstad att få ställa frågor till henne, om vad en landshövding gör, vilka frågor som är viktigast för Skånes framtid osv.
– Vi har hela våren haft fina och välbesökta program för vår marknadsförening, senast hade vi till exempel ett intervjusamtal med tennislegenden Stefan Edberg inför 170 deltagare, säger Håcan Nilsson.
________
TIPS: Utmärkelsen delas ut i Kristianstad torsdagen 16 juni. Läs mer på marknadsforeningen.net
 
Marknadsföreningen i NordostSkåne