Kurser:

Storytelling

Vi återkommer snart med uppföljningskurs till Modern StorytellingHåll utkik!

Nedan kurs har redan ägt rum – fortsättningskurs är på gång!

 

Modern Storytelling – så driver du affären med berättelser

Framgångsrika ledare och verksamheter har en stark vision, passion och drivkraft – och behärskar konsten att beskriva dem genom fängslande berättelser. Vill du också förtjäna fler lojala kunder och bli bättre på att kommunicera med din tribe? Då bör du boka in dig på en heldag i modern Storytelling 31 januari.

 

Heldag 31/1, 2018

Utan stories finns du inte
Så här kan du påverka affären, varumärket och talangerna med storytelling i vår digitala, uppkopplade värld.

Trender och förändrade beteenden
Det digitaliserade samhället har påverkat våra beteenden och köpresan. Vi går igenom vilka (företag och individer) som lyckats i den digitala eran och hur köpresan ser ut idag. Vi undersöker även Story Storms och andra trender på frammarsch.

Vår längtan efter äkthet
Autenticitet, transparens, ett starkt Varför och en lyhörd dialog är grundpelare i modern kommunikation och Storytelling. Men hur gör man? Vilka kan jag inspireras av tills jag själv hittat min (och verksamhetens) unika röst?

Berör med dramaturgi
Den dramaturgiska kurvan hjälper oss att göra våra stories levande. Under den här delen får du lära dig grunderna i dramaturgin – mycket användbart om du själv vill skapa – eller köpa in berättelser i form av film, podd, texter eller bilder. Du får även möjlighet att kliva upp på scenen för att få återkoppling på dina egna stories.

Konsten att förtjäna en tribe
En tribe består av kunder, samarbetspartner och talanger som älskar ert varumärke (eller era ledare) delar stories om er och kommenterar de inlägg som ni delar. Men det krävs en strategi, ett uthålligt arbete (och passion!) för att förtjäna lojala följare.

Bli hjälte på hemmaplan
Nu har du sett kraften i storytelling och hur det kan lyfta ert varumärke och er försäljning. Nu tar vardagen vid. Hur gör du för att engagera ledningsgrupp och kollegor? Det belyser vi innan det är dags att runda av.

Kursledare Ulrika Nybäck
Ulrika

Ulrika Nybäck är inspirationsföreläsare och expert på strategisk kommunikation och storytelling. Hon arbetar som rådgivare i näringslivet, föreläser samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

”När ledare och verksamheter beskriver sin riktning, passion och vision – och gör dem levande genom storytelling – då kommer de kunder och talanger som delar era värderingar att hitta er.”

Om du vill smygstarta ditt arbete med modern Storytelling:
följ Ulrika Nybäck på Youtube: goo.gl/Iif8Sp

Tid och plats
31 januari 2018, kl 09:00 – 16:00
Sveriges Marknadsförbund, Nybrogatan 34, Stockholm

Kostnad
Medlemmar: 5.495 kronor + moms
Icke medlemmar: 10.900 kronor + moms
Anmälan är bindande

Anmälan till:
annika@svemarknad.se  – 073 – 052 00 91,  ange din fakturaadress på anmälan.