Rådgivning:

Juridisk rådgivning

 

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom juridik. Ställ din fråga till advokat Daniel Tornberg, Advokatfirman MarLaw, i formuläret längre ner på denna sida.

Om vår expert

Daniel Tornberg är specialiserad på marknadsrätt, upphovsrätt, avtalsrätt och IT–relaterad medierätt. Han är även inriktad på att skriva och hantera branschens avtal samt tvistlösning.

Daniel Tornberg. Foto: MarLaw
Daniel Tornberg. Foto: MarLaw

Daniel är också författare till ”Medierätt 2 – Marknadsrätt” och ”Medierätt 3 – Upphovsrätt”. En av Sveriges mest rutinerade processombud vid Marknadsdomstolen. Även erfarenhet som ombud vid EU-domstolen och Högsta domstolen. Flitigt anlitad som föreläsare av universitet, högskolor, organisationer och företag.

Om Advokatfirman MarLaw

Advokatfirman MarLaw är en meriterad nischbyrå, bl.a. utsedd till Årets Advokatbyrå 2016, som är specialiserad på svensk och internationell marknads- och immaterialrätt. Byrån som grundades 1969 är främst verksam inom medie- och reklamområdet och våra klienter är företrädesvis marknadsföringsintensiva bolag, reklam- och mediebyråer, tidningar samt rättighetsinnehavare.

Håll dig uppdaterad inom marknadsrätten!

Advokatfirman MarLaw har tillsammans med JP Infonet lanserat en informationstjänst under namnet JP Marknadsnet med MarLaw. Detta är en juridisk informationstjänst som ger omvärldsbevakning, tillgång till domar, förarbeten, en omfattande ämnesguide samt analyser och referat av marknadsrättsliga experter. Tjänsten ger er dessutom EU-bevakning.

För mer information om tjänsten och för att ta del av en kostnadsfri testperiod, klicka HÄR!

 

Ställ din fråga här

Ställ din fråga till juristen här

 

Verifikation