Rådgivning:

Juridisk rådgivning

Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom juridik. Ställ din fråga till advokat Monique Wadsted i formuläret längre ner på denna sida.

Om vår expert

Monique Wadsted  advokat och delägare i MAQS Advokatbyrå. Hon företräder svenska och utländska klienter i frågor rörande IT- och IP-rätt, marknadsföring, media, underhållning samt processer och skiljeförfaranden. Hon har blivit mycket uppmärksammad i samband med att hon företräder den amerikanska filmindustrin mot the Pirate Bay.

Monique vt 2016 (2)

Monique Wadsted  är en av landets främsta advokater när det gäller upphovsrätt, yttrandefrihet och reklam. Monique arbetar bl.a. med varumärken, domännamn, reklamgranskningar, tryck- och yttrandefrihet, upphovsrättslicenser, internetkontrakt, sponsorkontrakt m.m. samt andra juridiska frågor kopplade till de branscher hon arbetar med.

Om MAQS Advokatbyrå
MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har sina rötter i 1800-talet men det moderna MAQS grundades 2002. Byrån har sedan dess vuxit i snabb takt till att idag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utgångspunkten är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

MAQS Advokatbyrå är en fullservicebyrå med lång erfarenhet av nära nog samtliga branscher och hjälper idag allt ifrån multinationella företag, nationer och svenska kommuner till private equity-aktörer och medelstora ägarledda bolag. Styrkor är hög nivå av juridiskt kunnande i kombination med ett starkt fokus på kunders affärer. Ett globalt nätverk av advokatbyråer av toppklass finns.

 

Håll dig uppdaterad inom marknadsrätten!

 

Ställ din fråga här

Ställ din fråga till advokaten här

 

Verifikation