Rådgivning:

Offentlig upphandling

Har du en fråga om offentlig upphandling? Som medlem i Sveriges Marknadsförbund kan du kostnadsfritt ställa en fråga till våra experter på området.

Maria Krantz är vår expert på offentlig upphandling. Foto: TED Law
Maria Krantz är vår expert på offentlig upphandling. Foto: TED Law

Maria Krantz är specialiserad på offentlig upphandling, förvaltningsrätt, förvaltningsprocessrätt, och överprövning och överklagande av offentlig upphandlingar. Hon har erfarenhet från offentlig upphandling sedan 2006 och har arbetat på domstol med överprövningsmål samt som jurist /upphandlingskonsult och anbudsansvarig.

Maria är en efterfrågad föredragshållare och utbildare inom offentlig upphandling och har bland annat anlitats av Upphandlingsdagarna, Upphandling24, Skatteverket, samt Sveriges kommuner och landsting. Maria är skribent för den digitala tidningen Inköpsrådet samt grundaren till ”Anbudspriset” som årligen delas ut från leverantörer till upphandlare.

 Om TED Law

TED Law är en jurist- och konsultbyrå som erbjuder juridiskt och strategiskt stöd inom offentlig upphandling.  Byrån är specialiserade på rådgivning inom offentlig upphandling, överprövning, avtalsuppföljning, kvalitetssäkring av anbud och utbildning inom offentlig upphandling.

 

Ställ din fråga

Fyll i formuläret nedan för att ställa din fråga.

Ställ din fråga om Offentlig Upphandling här

 

Verifikation