Mentorskap:

Ordinarie Mentorskap

Sveriges Marknadsförbund har under många år erbjudit sina medlemmar Mentorprogram.
Enligt våra medlemsundersökningar är de mycket uppskattade.

Många yngre personer vill gärna få en senior mentor för att kunna bolla strategiska och operativa arbetsuppgifter med. Yngre personer vill också kunna få hjälp med hur de ska kunna nå sina karriärmål men även få balans mellan arbete och fritid.

Sveriges Marknadsförbunds mentorbank representerar ledare från en mängd olika branscher. De kan sitta på en tung post nu eller håller på att trappa ner i tid eller har en lång yrkeskarriär bakom sig. Du som adept kan vara med och önska profil på din mentor.

Det gemensamma med alla mentorer är att de har åtagit sig att träffa dig under ett år och att de har en lång yrkeskarriär samt ett stort nätverk som kan öppna dörrar för din framtida karriär.

Sveriges Marknadsförbunds vd Francesca O’Brien Apelgren träffar alla mentorer och adepter och gör matchningen. Francesca har arbetat med mentorprogram i över 15 år.

Antagningar sker löpande och du som adept bestämmer programstart. Varje mentorpar träffas sex gånger under ett år i Sveriges Marknadsförbunds regi.

Det kostar 34.900 kr (medlem i Sveriges Marknadsförbund) och 59.900 kr (icke medlem) att deltaga och då ingår kurslitteratur, sex individuella mentorträffar samt avslutningslunch på Grand Hotel.

Är du intresserad kontakta vd francesca@svemarknad.se Intervjuer sker löpande.