Medlem:

Om medlemskap

Som medlem i Sveriges Marknadsförbund får du en rad förmåner.

Nätverk, kontakter och möjlighet att påverka

Sveriges Marknadsförbund finns representerat över hela landet och knyter samman marknadsförare från norr till söder. Dessutom samarbetar vi med marknadsförbund i flera andra länder.

Förbundet är också statlig remissinstans i frågor som gäller regler och förordningar kring marknadsföring med mera.

 

Trender & Tendenser, 10 nummer per år

Vår digitala tidning ger analys, fördjupning och omvärldsbevakning inom yrkesområdet och hjälper läsarna att bli bättre marknadsförare.

 

Artikelarkiv

Exklusivt för våra medlemmar finns på vår hemsida ett arkiv med samtliga artiklar från Trender & Tendenser.

 

Platsannonsering

I ditt medlemskap ingår att du kan platsannonsera kostnadsfritt i våra kanaler. Kontakta francesca@svemarknad.se

 

Tendensdagen, 5 biljetter per företag

En heldag för marknadsförare och kommunikatörer, med inspirerande talare som sprider kunskap och eftertanke. Ett bra tillfälle för förkovran, nätverk och mingel. Biljetterna släpps första veckan i juli varje år och kan beställas direkt från info@svemarknad.se.

 

 

Kunskapsdagarna, 2 biljetter per företag

 

Forskarsamtal

Forskare berättar om sina rön inom områden som berör marknadsföring, ledarskap eller närliggande ämnen.

 

Almedalen – VIP-inbjudan till seminarier, paneldebatter och mingel

Sveriges främsta tillfälle till opinionsbildning och åsiktsutbyte. Sveriges Marknadsförbund deltar i Almedalsveckan med seminarier och debatt. Våra medlemmar har självklart företräde till våra arrangemang.

 

Styrelsebanken

Det behövs fler marknadsförare i bolagens styrelser. I vår styrelsebank matchar vi kandidater med rätt bakgrund och kunskap med lämpliga företag som behöver öka sin marknadsföringskompetens i styrelsen.

 

Juridisk rådgivning

Medlemmarna har tillgång till kostnadsfri rådgivning från experter inom marknadsrätt på MarLaw, landets främsta advokatbyrå inom marknads- och immaterialrätt. Mer information finner du här.

 

Rådgivning om offentlig upphandling

Sveriges Marknadsförbunds medlemmar har tillgång till rådgivning inom offentlig upphandling från  Maria Krantz, som är vd, senior jurist och anbudskonsult på TED Law. Mer information finner du här.

 

Rådgivning inom digital marknadsföring och webbanalys

Som medlemmar i Sveriges Marknadsförbund har ni tillgång till kostnadsfri rådgivning inom området digital marknadsföring, med fokus på webbanalys. Johan Öström är vd och digital strateg på Ostrom Consulting. Mer information finner du här.

 

Rådgivning vid byråupphandling

Medlemmarna har tillgång till kostnadsfri rådgivning från byråvalskonsulten, Gunilla Bergh. Mer information finner du här.

 

Rådgivning om LinkedIn för marknadsförare

Medlemmarna har tillgång till kostnadsfri rådgivning från LinkedIn-experten, Olle Leckne. Mer information finner du här

 

Rättsfall

Genom ett samarbete med Lex Press AB, kan vi exklusivt för våra medlemmar erbjuda tillgång till rättsfall inom marknads-, upphovs-, patent- och övrig immaterialrätt, med mera.

 

Workshops, kurser och utvecklingsmöjligheter till specialpriser

Sveriges Marknadsförbund kan arrangera skräddarsydda kurspaket. Ett annat exempel på speciellt anpassade utvecklingsprogram är mentorprogrammen där mentor och adept matchas samman för att passa så bra ihop med behoven som möjligt. I det ordinarie mentorprogrammet har mentorn lång arbetslivserfarenhet och kan bidra till sin adepts utveckling.

Det omvända mentorsprogrammet är avsett för seniora marknadsförare som behöver komma i kontakt med en yngre person som är hemma i den digitala världen.

 

 

Utmärkelser och priser

Sveriges Marknadsförbund delar varje år ut ett antal priser.

Utmärkelsen ”Årets Styrelse” delas ut årligen. Medlemmar i Sveriges Marknadsförbund, samt i de lokala föreningarna, kan nominera lämpliga kandidater.

Årets Marknadsföringsbok” väljs årligen av en namnkunnig jury från näringslivet och universitetsvärlden, bland nyutgiven litteratur inom marknadsföringsområdet.

Priset ”Årets Marknadsförening” går till en av de lokala marknadsföreningarna som utmärkt sig speciellt och bidragit till sina medlemmars utveckling. Styrelsen för Sveriges Marknadsförbund utser vinnare, bland föreningar som nominerats av förbundets anställda.

 

Medlemskap

Företagsmedlemskap (medlemskap för alla i företaget)

Årsavgift: 19 900 exklusive moms.
Avgiften består av: Medlemsavgift 800 kr, serviceavgift 19.100 kr, (OBS avdragsgill!) + moms 4975:-

Vänligen kontakta Francesca O’Brien Apelgren vid andra former av medlemskap.
francesca@svemarknad.se

Vissa medlemmar kan ha äldre avtal som ej finns ovan. Kontakta oss för mer info.

Bli ny medlem

Anmäl ny medlem här