Föreningarna:

Om våra marknadsföreningar

sverige_SMF

Sveriges lokala marknadsföreningar

Sveriges Marknadsförbund är paraplyorganisation för Sveriges lokala marknadsföreningar. I dessa föreningar träffas alla marknadsföringsintresserade i en region.

Föreningarna har till skillnad från förbundet individuella medlemmar.  Är du med i en marknadsförening tillhör du således ett unikt och landsomfattande nätverk av marknadsförare med över 8000 medlemmar.

Marknadsföreningarna arbetar på olika sätt, var och en efter sina lokala förutsättningar. De flesta arrangerar träffar i form av föredrag, studiebesök eller sociala sammankomster för att hålla sina medlemmar uppdaterade inom marknadsföringsområdet.

Vi uppmuntrar alla som är medlemmar i en lokal förening att ta del av det nationella nätverket som föreningarna skapar tillsammans. Medlemmar i en förening är varmt välkomna att delta i aktiviteter hos andra lokalföreningar, kontakta Sveriges Marknadsförbund för att höra hur du går till väga.

Lokala föreningen ger

· Ett fantastiskt lokalt kontaktnät
· Värdefull kunskap genom aktiviteter
· Möjlighet att dela erfarenheter
· Trevlig social samvaro

På gång

I vårt kalendarium finns ett urval av de event våra lokala föreningar har på gång. För att anmäla ert lokala event till kalendariet, kontakta carin(@)svemarknad.se.