Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Frukostklubben: Playful Office – Malmö

fredag, 1 september, 2017 kl 07:00 - 08:30

Playful Office föreläsningen presenterar filosofin som vår nysläppta bok lanserar. Det handlar om ett nytt förhållningssätt där arbetsplatsens klimat och fysiska designen samverkar för att ta vara på lekens kraft. Forskning visar att lekfulla arbetsmiljöer är mer innovativa, mer produktiva och framförallt roligare. Enbart en hög lön och en ergonomisk arbetsstol räcker inte i konkurrensen för de mest attraktiva talangerna.

Niklas Madsen

Produktutvecklare som är utbildad industridesigner med inriktning på inredning och arkitektur. Har stor erfarenhet av kreativitetsprocesser med allt från enstaka produkter till inredningskoncept för 7000 m2’s kontor. Har jobbat internationellt med marknadsledande företag, bl. a. IKEA, Resurs Bank, Kinnarps och Yves Rocher. Utvecklingsdriven perfektionist som alltid försöker hitta nya lösningar på problem som gör att slutresultatet når nya höjder.

”The future office philosophy that will turn your employees into emplayees.”

Samuel West
Psykolog och forskare inom kreativitet och organisationspsykologi vid Lunds universitet och en flitigt anlitad föreläsare. Samuel har skrivit flera böcker genom åren med fokus på bland annat lek på jobbet och arbetsglädje. Senast medverkade han som expertkommentator under Sveriges Televisions Nobel Studion.

Detaljer

Datum:
fredag, 1 september, 2017
Tid:
07:00 - 08:30
Event Categories:
,
Webbplats:
http://mim.m.se/events/1702/

Arrangör

Marknadsföreningen Malmö
Webbplats:
http://mim.m.se

Plats

Malmö Central
Malmö,
+ Google Map