Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Årets Marknadsförare i Halland, 2017 – Halland

3 Nov kl 08:00 - 17:00

3 november utser vi Årets Marknadsförare i Halland. Vi gör det på GALAN tillsammans med vår samarbetspartner Halmstads Näringsliv. Ett tiotal prestigefyllda priser kommer att delas ut under kvällen. Du kommer kunna läsa mer om GALAN på Hotel Tylösand inom kort. Vinnaren kommer dessutom stå på scen på Frukostklubben och berätta om sitt företag.

Stort grattis Sia Glass! På Galan utsågs de till Årets Marknadsförare i Halland 2016. Nu är det dags att börja fundera på vem du vill se som årets vinnare. Nominera din favorit. En jury utser de tre som blir nominerade och endast du som är medlem kan sedan rösta fram en vinnare.

Till Årets Marknadsförare kan företag eller organisationer som gjort ett framstående arbete inom marknadsföring väljas. De föreslagna ska bedriva egen verksamhet i Halland, d.v.s  man kan inte bli nominerad om marknadsföringen leds från huvudkontor utanför länet. Årets marknadsförare ska vara en förebild och präglas av nytänkande i sitt marknadsföringsarbete som andra kan bli inspirerade av. Marknadsföringsinsatsen ska vara en del i en långsiktig uttalad strategi som skall ge ett bestående positivt resultat.

Vi utser Årets Marknadsförare 2017 baserat på tidsperioden sept 2016 – aug 2017. Lämna dina förslag på Frukostklubben eller hör av dig till canita@mih.nu

Detaljer

Datum:
3 Nov
Tid:
08:00 - 17:00
Event Categories:
,
Webbplats:
https://mih.nu/event/galan-arets-marknadsforare-2017

Arrangör

Marknadsföreningen i Halland
Webbplats:
www.mih.nu