17 juni 2017  ·  20 Frågor

20 Frågor till: Malin Otterström Heljeberg som slår hål på myten om utomhus som gammelmedia

Namn: Malin Otterström Heljeberg Befattning: Pr- och kommunikationschef på JC Decaux Ålder: 33 år Bor: Ålsten i Bromma Familj: Man, två barn och två bonusbarn 1. Malin, vem är du som person? Hur skulle du beskriva dig själv? Mitt liv består mest av jobb och familj just nu, man hinner inte mycket mer. Jag älskar mitt jobb och vill leverera så mycket jag kan där, utan att missa något på hemmaplan. Och det är en utmaning! Som person är jag

Det här innehållet är exklusivt för medlemmar i Sveriges Marknadsförbund. Om du redan är registrerad på svemarknad.se, vänligen logga in. Om du är medlem i Sveriges Marknadsförbund men inte har registrerat dig ännu, vänligen gör det nedan.

Logga in
   
Ny användare?
*Obligatoriskt fält